Preveri našo ponudbo

Darilni bon za tečaje in učne delavnice

030 372 255

Darilni bon za tečaj s certikikatom ali učne delavnice

Tečaj klasične masaže

Tečaj masaže s certifikatom

Zvočna terapija s tibetanskimi skledami in gongi

Učna delavnica s certifikatom

Tečaj kineziotaping

Tečaj kineziotapinga s certifikatom

Naš cilj je nuditi kakovostne in napredne tečaje, ki omogočajo strokovni razvoj in izpopolnjevanje. Sodelovanje z nami pomeni dostop do izbranih virov znanja in priložnost za izgradnjo uspešne kariere. Več o nas na naših socialnih omrežij.

Podarite svojim najdražjim darilni bon za tečaj masaže s certifikatom, in razveselite jih z novim znanjem.

Tečaj refleksno conske masaže stopal toplo priporočam. Izveden je bil zelo profesionalno, a vseno na zelo topel način predstavljen. Pohvalila bi ga. Jasmino za čudovit vikend,v katerem smo se ogromno naučile/i o masaži. Dobile smo veliko riterature, ki nam je v pomoč. Priporočam!

Karmen Nanut / Facebook

Odlično Izpeljana predavanja. Zelo tekoče in celostno podajanje znanja. Dobro in sproščeno vzdušje. Tudi cena je na kakovost vsekakor več kot izjemna. Vsekakor se bom udeležil še kakšnega drugega tečaja. Za zdaj, pa maser Klasične Masaže.

Urban Pfeiler / Facebook

Pri njih sem opravila 2 tečaja in sicer klasično in športno masažo. Z znanjem, ki sem ga pridobila, sem lahko takoj pričela z masažami.Predavanja so zelo dobra, potekajo v prijetnem vzdušju in tudi lepem ambientu. Predavatelji so strokovni, ter znajo dobro predati svoje znanje naprej. Tudi po zaključku tečaja so na voljo za informacije, ki bi jih morda še kdaj potrebovali. Zelo priporočam začetnikom pa tudi ostalim, ki si želijo nadgraditi svoje znanje.

Blanka Tomažič / Google

Vprašajte nas karkoli!

Pokličite ali pišite našim strokovnjakom.

CTA Telefon
CTA Email
Oddaja povpraševanja ni bila uspešna. Prosimo poskusite znova.
Vaša oddaja povpraševanja je bila uspešna. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Oddajte povpraševanje in pridobite več informacij o darilnih bonih

We use Brevo as our marketing platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with their terms of use