ŽAN MEHIĆ

MASER

Klasična masaža
Športna masaža

Zan Mehic

Žan Mehić, IZOBRAZBA in IZKUŠNJE

Žan Mehić je izkušen zdravstveni delavec z bogato kariero, ki vključuje širok spekter strokovnih veščin. Leta 2009 je uspešno opravil strokovni izpit za zdravstvenega tehnika. Prva zaposlitev in prve izkušnje je pridobil na Univerzitetnem Rehabilitacijskem Inštitutu Soča, kasneje pa je sprejel zaposlitev na Pediatrični kliniki v Ljubljani. Njegova zavzetost za celostno dobro počutje se je kmalu odrazila v pridobljenem certifikatu za klasično masažo leta 2010. Ob delu pa je od leta 2010 vseskozi kot popoldansko obrt izvajal masaže. Poglobljeno razumevanje telesa in duha je Žana pripeljalo do tečaja motivacijskega intervjuja po Millerju in Rollnicku leta 2016, kjer se je naučil graditi pozitivne odnose s klienti in jih spodbuditi k doseganju ciljev.

Komunikacijske veščine je dodatno razvijal leta 2017 s tečajem Teorije izbire po Glasserju, kar mu je omogočilo boljše razumevanje potreb strank in vzpostavljanje trdnih odnosov.

Žanov pristop k zdravju se je nadgradil tudi na področju športa. Leta 2018 je pridobil certifikat ICP za športnega inštruktorja borilnih veščin ter certifikat iz športne masaže.

Njegovo željo po nenehnem učenju odražajo certifikati za terapijo s kineziološkimi trakovi in terapijo fascialnih disfunkcij leta 2019. Leta 2022 je dosegel mojstrsko stopnjo in dobil črni pas iz brazilskega jiu-jitsa, kar je nagradilo več kot 20 letno športno pot.

Med svojo kariero je Žan Mehić sodeloval z zasebno fizioterapevtsko ordinacijo, kjer je izpopolnjeval svoje znanje ter pridobival neprecenljive izkušnje. Velik delež strank so takrat predstavljali tako rekreativni, kot tudi poklicni športniki, veliko njih iz borilnih veščin. Poleg tega je pridobil dragocene izkušnje tudi z delom v masažnem salonu, kjer se je specializiral za postoperativne in terapevtske masaže.

Njegova najnovejša dosežka sta certifikat iz terapije limfne drenaže leta 2023 ter vloga predavatelja na tečajih masaže. Žan svoje športno znanje spretno povezuje s terapevtskimi pristopi in poudarja vlogo motivacijskega intervjuja pri doseganju ciljev zdravja in blagostanja.

Njegova zavezanost celostnemu pristopu, povezanost med športom, terapevtskimi tehnikami in motivacijskem intervjujem ga postavlja v vlogo navdihujočega predavatelja na tečajih masaže. Žan Mehić je neprecenljiv vir znanja za tiste, ki želijo raziskati pot zdravja, vitalnosti in notranjega ravnovesja.

2023 – limfna drenaža

2022 – Črni pas – mojstrska stopnja v brazilskem Jiu Jitsu

2019 – terapija fascialnih disfunkcij

2019 – Terapija s kineziološkimi trakovi

2018 – športna masaža

2018 – ICP (instructor certification program) Inštruktor borilnih veščin

2017 – opravljen tečaj komunikacije Teorije izbire po Glasserju

2016 – opravljen tečaj motivacijskega intervjuja po Millerju in Rollnicku

2010 – klasična masaža

2009 – strokovni izpit zdravstveni tehnik