TEČAJI IN IZOBRAŽEVANJA

UČNA DELAVNICA MIŠICE IN GIBANJE

MIŠICE IN GIBANJE, URAVNOVEŠEN LOKOMOTORNI SISTEM

PRIJAVA

Delavnica je namenjena razumevanju in negovanju našega lokomotornega sistema ter izboljšanju gibalnih sposobnosti. Skozi praktične vaje in teoretična predavanja boste spoznali delovanje mišic, sklepov in kosti ter naučili se pravilne tehnike gibanja. Poudarek bo na krepitvi mišične moči, izboljšanju ravnotežja, pridobivanju gibljivosti in preprečevanju poškodb.

Komu je strokovno usposabljanje namenjeno?

Strokovno usposabljanje je namenjeno športnikom, maserjem, terapevtom, fizioterapevtom, wellness in spa strokovnjakom ter vsem, ki se zanimajo z nego telesa in zdravjem. Primerno je tudi za tiste, ki želijo razširiti svoje znanje in veščine na področju terapevtskih tehnik.

Preverite program delavnice na povezavi “Program delavnica Mišice in gibanje, uravnovešen lokomotorni sistem“.

Ikona Strokovni predavatelji Z
Ikona Brezplacno parkirisce Z
Ikona Brezplacno gradivo Z
Ikona Podelitev diplome Z

cena tečaja vključuje

Delavnica mišice in gibanje. Uravnovešen lokomotorni sistem.

Omejeno število udeležencev na izobraževanju.

Mentorstvo izkušenih strokovnjakov.

Enostavno dostopni.

prijavi se

UČNA DELAVNICA MIŠICE IN GIBANJE

LOKACIJE IN TERMINI

UČNA DELAVNICA MIŠICE IN GIBANJE, URAVNOVEŠEN LOKOMOTORNI SISTEM

PROGRAM DELAVNICE

Zakaj izbrati delavnico mišice in gibanje uravnovešen lokomotorni sistem?

Delavnica je odlična izbira za vse, ki želijo izboljšati svoje zdravje, vitalnost in kakovost življenja. Z usmerjenimi vajami, pridobivanjem znanja o delovanju mišic, sklepov in kosti ter pravilno telesno držo, delavnica omogoča vzpostavitev uravnoteženega lokomotornega sistema.

S pravilnim in usklajenim gibanjem ter krepitev mišične moči lahko zmanjšamo tveganje za poškodbe, izboljšamo ravnotežje, gibljivost in vzdržljivost. S strokovnim vodenjem in prilagajanjem vadbe glede na posameznikove potrebe, delavnica omogoča udeležencem doseči boljše rezultate v svoji telesni pripravljenosti ter doseči optimalno delovanje telesa. Izberite delavnico mišice in gibanje uravnovešen lokomotorni sistem ter naredite korak k boljšemu počutju in zdravju svojega telesa.

UČNA DELAVNICA MIŠICE IN GIBANJE

PRIJAVA NA TEČAJ IN PLAČILO

Možnost plačila s kreditno kartico (sprejemamo vse plačilne kartice) in možnost obročnega plačila do 30 obrokov

NA TEČAJ SE LAHKO PRIJAVITE

Po telefonu:

Kontakt Telefon

vsak delovnik:

med 9. in 15. uro

UČNA DELAVNICA MIŠICE IN GIBANJE

Cena tečaja:

Zagotovite si najugodnejšo ceno in tečaj plačajte kar preko spletne trgovine.

69,99€

PRIJAVA NA TEČAJ

Pripomočki masažne mize in za masažo

Masazna-miza-Restpro-VIP-3-K9

MASAŽNE MIZE

DODAJ V KOŠARICO

MASAŽNA OLJA

PREVERI PONUDBO
brisace

BRISAČE

PREVERI PONUDBO

Zaupajo nam

mnenje

Izjemna organizacija, sproščeno druženje, dobro podajanje znanja in hkrati tudi zelo ugodno v primerjavi s kakovostjo. Zelo zelo zelooo priporočam! Vsekakor se bom vrnil!

U. Pfeiler

testimonial

Zelo dobro podajanje znanja, profesionalna predavateljica RCM, super energija celotne skupine! Priporočam!!!

U. Hebe

menje

Odlična organizacija, vodenje in tudi pogostitev 🙂 znanje predavateljev na visokem nivoju, lepo vse razloženo ter kasneje tudi prikazano za lažjo razumljivost. Predavatelji se posvečajo vsakemu posamezniku in pomagajo dokler ne osvojijo tehniko ali razumejo teoretično. Predavanja so zanimiva za vse starostne skupine, saj med učenci smo bili mlajša tako kot starejša generacija vsi zelo navdušeni.

D. Volcic

UČNA DELAVNICA MIŠICE IN GIBANJE

Mišice in gibanje, uravnovešen lokomotorni sistem?

Mišice in gibanje sta ključna elementa človeškega telesa. Mišice so tkiva, ki sodelujejo pri gibanju, zagotavljajo moč, oporo in fleksibilnost. Gibanje pa predstavlja premikanje telesa, ki omogoča opravljanje vsakodnevnih aktivnosti.

Uravnotežen lokomotorni sistem pa se nanaša na optimalno delovanje mišic, sklepov in kosti, ki omogoča pravilno in usklajeno gibanje. Ko je lokomotorni sistem uravnotežen, se zmanjšujejo tveganja za poškodbe, povečuje se moč, gibljivost ter vzdržljivost.

Skozi vadbo, pravilno telesno držo in nego telesa lahko dosežemo uravnotežen lokomotorni sistem, kar prispeva k boljši kakovosti življenja in optimalnemu delovanju telesa.

PREBERI VEČ
Uspešno zaključeni masažni tečaji v šolskem letu 2023/2024

Šolsko leto 2023/2024 je bilo za naše tečajnike masažni tečaji izjemno uspešno in polno novih [...]

Vaša prijava ni bila uspešna. Prosimo poskusite znova.
Vaša prijava na newsletter je bila uspešna.

Prijavite se na newsletter

Preko obrazca se prijavite na naše spletne novice, kjer vas bomo obveščali o posebnih akcijah, aktualnih dogodkih in vseh novostih na področju fizioterapije.

We use Brevo as our marketing platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with their terms of use