Tečaj masaže Koper

Tečaj masaže Koper

Tečaj masaže Koper – na lokaciji Koper izobraževanja izvajamo že vrsto let. V prvem vikendu decembra smo uspešno zaključili vsa naša izobraževanja v Kopru. V letu 2023 smo izvedli tečaj klasične masaže, tečaj športne masaže in tečaj refleksne masaže. Prav tako smo izvedli tečaj kineziotaping.

Tečaj masaže Koper – odlična lokacija

Tečaj klasične masaže Koper izvajamo v prostorih Primorske Gospodarske Zbornice, na lokaciji Ferrarska ulica 2, 6000 Koper – Capodistria. Svetla, udobna in sodobno opremljena predavalnica omogoča idealno okolje za učenje, sodelovanje in razvoj. Predavanja izvajamo na odlični lokaciji, ki je enostavno dostopna z javnim prevozom ali lastnim avtomobilom. Parkiranje je omogočeno v okolici stavbe.

tečaj masaže Koper

Tečaj klasične masaže v Kopru

V letošnjem letu smo izvedli 3 tečaje klasične masaže v Kopru. Motivirane skupine in prijetno vzdušje so prispevali k uspešnosti tečajev, saj so udeleženci s predanim delom pridobili temeljna znanja in veščine klasične masaže.

tečaj klasčna masaža Koper

Pohvalimo lahko tudi izjemno sodelovanje in angažiranost vseh udeležencev, ki so ustvarili prijetno in spodbudno okolje za učenje ter izmenjavo izkušenj.

Tečaj športne masaže v Kopru


Izvedli smo tudi tečaj športne masaže, ki je bil izjemno dobro sprejet med udeleženci. Poglobili smo se v specializirane tehnike in pristope športne masaže, ki so pomembni pri obravnavi športnikov in rekreativcev.

Udeleženci so s pridobljenim znanjem pridobili veščine za učinkovito uporabo masaže v športnem okolju, kar bo zagotovo prispevalo k izboljšanju njihovega strokovnega delovanja.

Tečaj refleksne masaže v decembru

V decembru smo izvedli tudi tečaj refleksne masaže, ki je bil izjemno zanimiv in poučen za vse udeležence. S poudarkom na stimulaciji refleksnih točk na stopalih, smo udeležencem omogočili pridobivanje osnovnih veščin refleksne masaže.

Tečaj refleksne masaže Koper

V prijetnem in sproščenem okolju so udeleženci pridobili razumevanje povezav med refleksnimi conami in različnimi deli telesa ter se naučili učinkovitih tehnik za izboljšanje splošnega počutja.

Tečaj anatomija Koper

Tudi v letu 2024 načrtujemo kar nekaj izobraževanj, tečaj masaže Koper bomo pomovno izvedli v mesecu aprilu. Preverite koledar in vabljeni na naše tečaje v letu 2024.


Dodaj odgovor

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.