TEČAJI IN IZOBRAŽEVANJA

TEČAJ LIMFNA DRENAŽA WELLNESS

TEČAJI IN IZOBRAŽEVANJA

TEČAJ LIMFNA DRENAŽA WELLNESS

PRIJAVA

Tečaj limfne drenaže za wellness. Komu je strokovno usposabljanje namenjeno?

Tečaj limfne drenaže za wellness je celovit izobraževalni program, ki udeležencem zagotavlja temeljno razumevanje in praktično znanje o limfni drenaži, s poudarkom na njeni uporabi v kontekstu wellness industrije.

Tečaj limfne drenaže za wellness je celovit izobraževalni program, ki udeležencem zagotavlja temeljno razumevanje in praktično znanje o limfni drenaži, s poudarkom na njeni uporabi v kontekstu wellness industrije.
Ta tečaj ponuja strokovno usposabljanje za posameznike, ki želijo postati strokovnjaki za limfno drenažo ali že delujejo v wellness industriji in želijo razširiti svoje spretnosti.

Na tečaju limfne drenaže se bodo slušatelji seznanili z osnovami limfnega sistema, njegovo funkcijo in vlogo pri ohranjanju zdravja telesa. Praktično in teoretično razumevanje tehnik limfne drenaže za različne namene, vključno z zmanjševanjem edemov, izboljšanjem cirkulacije in krepitev imunskega sistema. Udeleženci se bodo naučili prepoznati indikacije in kontraindikacije za uporabo limfne drenaže v praksi wellnessa. Prav  tako bodo spoznavali različne metode, ki se uporabljajo pri limfni drenaži za wellness namene.

Preverite program tečaja na povezavi Program tečaj limfna drenaža za wellness.

cena tečaja vključuje

TEČAJ limfne masaže, wellness

Omejeno število udeležencev na izobraževanju.

Za opravljen tečaj prejmete tudi osnovni set valjčkov

Enostavno dostopni.

prijavi se

TEČAJ LIMFNA DRENAŽA WELLNESS

LOKACIJE IN TERMINI

TEČAJ LIMFNA DRENAŽA WELLNESS

PROGRAM TEČAJA

1. dan

2. dan

3. dan

4. dan

Limfna drenaža za wellness

Naučili se boste tehnike za spodbujanje pretok limfe skozi limfni sistem. Ta proces pospešuje odstranjevanje odpadnih snovi iz tkiv, izboljšuje cirkulacijo limfe ter krepi imunski odziv telesa. Za opravljen tečaj prejmete tudi certifikat.

Prijavi se
tečaji masaže, tecaj limfne drenaze

TEČAJ LIMFNA DRENAŽA WELLNESS

PRIJAVA NA TEČAJ IN PLAČILO

Možnost plačila s kreditno kartico (sprejemamo vse plačilne kartice) in možnost obročnega plačila do 30 obrokov

NA TEČAJ SE LAHKO PRIJAVITE

Po telefonu:

Kontakt Telefon

vsak delovnik:

med 9. in 15. uro

TEČAJ LIMFNA DRENAŽA WELLNESS

Cena tečaja:

Zagotovite si najugodnejšo ceno in tečaj plačajte kar preko spletne trgovine.

520,00€

PRIJAVA NA TEČAJ

Pripomočki masažne mize in za masažo

Masazna-miza-Restpro-VIP-3-K9

MASAŽNE MIZE

DODAJ V KOŠARICO

MASAŽNA OLJA

PREVERI PONUDBO
brisace

BRISAČE

PREVERI PONUDBO

Zaupajo nam

testimonial

Zelo dobro podajanje znanja, profesionalna predavateljica RCM, super energija celotne skupine! Priporočam!!!

U. Hebe

menje

Odlična organizacija, vodenje in tudi pogostitev 🙂 znanje predavateljev na visokem nivoju, lepo vse razloženo ter kasneje tudi prikazano za lažjo razumljivost. Predavatelji se posvečajo vsakemu posamezniku in pomagajo dokler ne osvojijo tehniko ali razumejo teoretično. Predavanja so zanimiva za vse starostne skupine, saj med učenci smo bili mlajša tako kot starejša generacija vsi zelo navdušeni.

D. Volcic

mnenje

Izjemna organizacija, sproščeno druženje, dobro podajanje znanja in hkrati tudi zelo ugodno v primerjavi s kakovostjo. Zelo zelo zelooo priporočam! Vsekakor se bom vrnil!

U. Pfeiler

TEČAJ LIMFNE DRENAŽE

Kaj sploh je limfna drenaža?

Limfna drenaža je terapevtska tehnika fizioterapije, ki se uporablja za spodbujanje in izboljšanje delovanja limfnega sistema. Limfni sistem je del našega imunskega sistema in vključuje mrežo limfnih žil, limfnih vozlov, bezgavk, vranice, tonzil in drugih limfnih organov. Njegova glavna funkcija je odstranjevanje odvečnih tekočin, odpadnih snovi, toksinov, bakterij in drugih škodljivih delcev iz tkiv ter ohranjanje ravnovesja v telesu.

Med limfno drenažo terapevt s posebnimi tehnikami nežno izvaja pritisk na limfne žile in vozliče, s čimer spodbuja pretok limfe skozi limfni sistem. Ta proces pospešuje odstranjevanje odpadnih snovi iz tkiv, izboljšuje cirkulacijo limfe ter krepi imunski odziv telesa.

PREBERI VEČ
Vakumska masaža z ventuzami

Vakumska masaža, posebna vrsta masaže, izvaja se s pomočjo vakuumskih pripomočkov, kot so vakuumsko steklo [...]

Vaša prijava ni bila uspešna. Prosimo poskusite znova.
Vaša prijava na newsletter je bila uspešna.

Prijavite se na newsletter

Preko obrazca se prijavite na naše spletne novice, kjer vas bomo obveščali o posebnih akcijah, aktualnih dogodkih in vseh novostih na področju fizioterapije.

We use Brevo as our marketing platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with their terms of use