Zakaj izbrati Educational training Slovenia tečaje

manualna terapija tecaj
Educational training footer logotip

Kdo smo?

Naši Educational training Slovenia seminarji so preverjeno kakovostni, kar potrjujejo tako udeleženci kot dejstvo, da smo na tržišču prisotni že dobro desetletje in imamo za seboj več kot 3500 uspešnih tečajev. Naši predavatelji so visoko izobraženi in izkušeni strokovnjaki na svojih področjih, ki so zaradi svojega kakovostnega delovanja prepoznavni. Tečaji Educational training potekajo optimalno organizirano, po visokih standardnih.

Preberi več

14

Let izkušenj

4263

Udeležencev

503

Izvedenih tečajev

S kom sodelujemo?

Podjetje Educational training s ponosom sodeluje z največjimi podjetji v fizioterapevtski industriji, kot so Erler Zimmer, Stecco, Restpro in drugi. Partnerstva nam omogočajo, da nudimo najvišjo kakovost pri predaji znanja našim tečajnikom in vrhunske izdelke za fizioterapijo.

Educational training razvija inovativne metode in uporabljamo vrhunsko opremo, ki je ključnega pomena za uspešno usposabljanje naših udeležencev. Naše partnerstvo nam zagotavlja strokovno podporo in omogoča, da ostanemo na čelu razvoja ter zagotavljamo kakovostno teoretično in praktično znanje na področju fizioterapije.

Preberi več
S kom sodelujemo

Educational Training, ZAUPAJO NAM

O nas

O nas, predavatelji

Ponašamo se z največjimi strokovnjaki na področju izobraževanja in tečajev za fizioterapijo. Naša ekipa je sestavljena iz izkušenih in visoko usposobljenih predavateljev, ki zaradi dolgoletnih izkušenj in visoke izobrazbe zagotavlja kakovostno predajo teoretičnega znanja in inovativne pristope pri praktičnem delu tečaja. Preverite Educational training predavatelje na povezavi Educational Training predavatelji.  

Naš cilj je nuditi kakovostne in napredne tečaje, ki omogočajo strokovni razvoj in izpopolnjevanje v tej pomembni zdravstveni panogi. Sodelovanje z nami pomeni dostop do izbranih virov znanja in priložnost za izgradnjo uspešne kariere v fizioterapiji.

Vsi predavatelji

Zakaj izbrati nas?

Physiomedical je vodilno podjetje na področju tečajev za fizioterapijo. S svojimi večletnimi izkušnjami zagotavljamo visok nivo izvedbe izobraževanj. Naša ekipa prav tako spremlja trende in novosti v fizioterapiji po svetu, zato ponujamo le izbrane tečaje, ki vam omogočajo pridobivanje najnovejših veščin in ključne spretnosti za uspešno kariero v wellness industriji.

Naše tečaje vodijo priznani in izkušeni strokovnjaki, ki vam bodo zagotovili mentorstvo in podporo skozi vaš strokovni razvoj. Prav tako so vsi tečaji cenovno in lokacijsko dostopni, kar dodatno olajša celoten izobraževalni proces. Preverite ponudbo naših tečajev na povezavi Educational training tečaji masaže.

odkrijte še več razlogov
Zakaj izbrati nas

LOKACIJE PO SLOVENIJI

Preberi več

Vprašajte nas karkoli!

Pokličite ali pišite našim strokovnjakom.

CTA Telefon
CTA Email