SODELOVANJA IN POSEBNI CERTIFIKATI

Naši partnerji na poti do zdravja

 
Logotip Erler Zimmer

ErlerZimmer je vodilno podjetje, specializirano za proizvodnjo anatomskih modelov in medicinskih simulatorjev. S sedežem v Nemčiji, že več kot 70 let razvija in izdeluje visoko kakovostne medicinske pripomočke.

Logotip Costiera

CAN Costiera, Obalna samoupravna skupnost italijanske Narodnosti je institucija v Sloveniji z namenom ohranjanja in spodbujanja italijanskega jezika, kulture, izobraževanja. Ustanovljena je bila leta 1994.

Logotip Restpro

RESTPRO je specializirano podjetje, ki proizvaja masažne mize vrhunske kakovosti. SJe prisotno na tržiščih 36 držav, ter neprestano širi ponudbo izdelkov v skladu s povpraševanjem naših strank.

Logotip Sava Hotels Resorts

SAVA Hoteli je ena največjih hotelskih verig v Sloveniji. Podjetje upravlja več luksuznih hotelov in letovišč ter ponuja različne storitve za goste, vključno s prenočitvami, restavracijami, wellness centri in bazeni.

Logotip Terme Krka

Terme Krka so ena vodilnih slovenskih termalnih destinacij, ki ponuja široko paleto wellness, zdravstvenih in turističnih storitev. Vodilni ponudnik zdravstvenih storitev fizioterapije v Sloveniji.

Logotip Rimske Terme

Rimske terme so priljubljena slovenska termalna destinacija. Znane so po svojih bogatih zgodovinskih koreninah, ponujajo različne wellness, zdravstvene in rekreacijske storitve.

Logotip ZFS

ZFS je strokovno združenje, ki povezuje in zastopa fizioterapevte v Sloveniji. Promovira in razvija visoko stopnjo strokovnega dela in sodeluje z državnimi organi in strokovnimi komisijami.

Logotip Tiskarna P&G

PG tiskarna je ugledno podjetje, specializirano za tiskarske storitve, ki deluje v Sloveniji. S svojo dolgoletno prisotnostjo na trgu se ponaša z bogatimi izkušnjami in strokovnostjo v tiskarski industriji.

Logotip Kintex

Vaš partner za alternativne terapije, fitnes in zdravje doma. Že več kot 10 let se profesionalni športniki in fizioterapevti zanašajo na kakovost izdelkov Kintex.

Logotip Stecco

Fascial Manipulation Stecco je pristop k terapiji, ki se osredotoča na manipulacijo fascije – vezivnega tkiva v telesu. Tehniko je razvil fizioterapevt Luigi Stecco.

logo VSGT

Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor (VSGT Maribor) je bila ustanovljena leta 1998, od leta 2011 pa še študijski program velnesa. V sklopu šole deluje šolska Restavracija Sedem.

Logotip Aroma Herbal

Slovenska blagovna znamka naravnih kozmetičnih proizvodov, na osnovi aromaterapije je uveljavljen profesionalni partner in dobavitelj v zdraviliškem, spa in wellness turizmu.