Educational training footer logotip

Strokovna usposabljanja za maserje in wellness storitve

Educational training Slovenia je izobraževalni center, ki ponuja tečaje za masaže, ličenje, savno in ostale wellness storitve. Skupaj s podenoto Physio medical, ponujata tudi dodatna usposabljanja za strokovnjake z zdravstvenega področja, s področja kineziologije in športa ter študentom fizioterapije v višjih letnikih.

predavatelji

Več kot 10 let izkušenj

Naš ugled temelji na več kot desetletju izkušenj in zavezanosti k odličnosti, saj tečaje vodijo vodilni strokovnjaki iz wellness industrije in fizioterapije, kar zagotavlja, da so naši programi priznani in najvišje kakovosti. Udeležencem tečajev zagotovimo dodatna znanja in prakso kot tudi strokovno gradivo, ki ga potrebujete za uspeh na svojem kariernem področju.

Licencirani izobraževalni center

Kot licenčni center tečajev masaž in wellness storitev s ponosom ponujamo dostop do najsodobnejših izobraževalnih možnosti, ki so hkrati prepoznavne in učinkovite. Stremimo k temu, da naši udeleženci prejmete vsa potrebna znanja in prakso, ki jih potrebujete za učinkovitejše in bolj celostne tretmaje, ki vključujejo sodobne in preizkušene pristope k dobremu počutju vaših strank.

Licencirani izobrazevalni center

SODELUJEMO S STROKOVNJAKI

Skrb za dobro počutje in sporščeno telo je zelo odgovorna naloga, zato so ponujeni tečaji kakovostni in profesionalni. Naše delovanje je podprto in povezano s stroko, Višjo strokovno šolo za gostinstvo in turizem, Krka d.d. in Fascial manipulation institute by Stecco, ki prav tako sledijo razvoju in vrhunskemu delovanju v wellness industriji ter fizioterapiji.

I was gratified to be able to answer promptly, and I did. I said I didn’t know.

~ Mark Twain ~

V rokah ekipe strokovnjakov

Zavedamo se, da je skrb za vaše telo in um lahko izziv, toda naša ekipa strokovnjakov je tu, da vas vodi na vsakem koraku.

Vprašajte nas karkoli!

Pokličite ali pišite našim strokovnjakom.

CTA Telefon
CTA Email