TEČAJI IN IZOBRAŽEVANJA

TEČAJ MADEROTERAPIJE

TEČAJ MADEROTERAPIJE

PRIJAVA

Zakaj izbrati tečaj maderoterapije?

Maderoterapija je inovativna terapevtska tehnika, ki se osredotoča na uporabo posebnih lesnih instrumentov, t.i. valjčki za stimulacijo telesa in izboljšanje njegovega stanja.

Tečaj maderoterapije opredeljuje med cilji je pridobiti kakovostne tehnike za izvedbo maderoterapije in certifikat, ki omogoča zaposlitev, delo v tujini ali odprtje lastnega s. p.- ja. Po končanem usposabljanju vas vpišemo tudi v register maderoterapevtov.

Gre za celovito učenje, ki obsega teoretični in praktični del, zato boste prejeli vso potrebno znanje za delo maderoterapevta. S pomočjo naših strokovnjakov boste razumeli pravilno tehniko izvajanja maderoterapije, ter se naučili uporabljati lesene valjčke na najučinkovitejši način.

Tečaj maderoterapije je osnovan na eksluzivnem programu. Na povezavi preverite program tečaj maderoterapije.

TEČAJ MADEROTERAPIJE

cena tečaja vključuje

Tečaj maderoterapije ima omejeno število udeležencev na izobraževanju.

Tečaj maderoterapije, – mentorstvo izkušenih strokovnjakov.

Enostavno dostopni.

Tečaj maderoterapije vsebuje osnovni  set lesenih pripomočkov priročnik certifikat.

prijava

TEČAJ MADEROTERAPIJE

lokacije in termini

TEČAJ MADEROTERAPIJE

PROGRAM TEČAJA

1. dan

2. dan

Preveri našo ponudbo

Maderoterapija je inovativna terapevtska tehnika, ki se osredotoča na uporabo posebnih lesnih instrumentov, t.i. valjčki za stimulacijo telesa in izboljšanje njegovega stanja. Prijavite se na tečaj maderoterapije. vse to za samo čas akcije.

Prijavi se
tečaj maderoterapije

TEČAJ MADEROTERAPIJE

PRIJAVA NA TEČAJ IN PLAČILO

Tečaj maderoterapije lahko poravnate s kreditno kartico (sprejemamo vse plačilne kartice), nudimo tudi možnost obročnega plačila do 30 obrokov

Na tečaj maderoterapije se lahko prijavite:

Po telefonu:

Kontakt Telefon

vsak delovnik:

med 9. in 15. uro

TEČAJ MADEROTERAPIJE

Tečaj maderoterapije:

Zagotovite si najugodnejšo ceno in tečaj plačajte kar preko spletne trgovine.

389,99€

PRIJAVA NA TEČAJ

Pripomočki masažne mize in za masažo

Masazna-miza-Restpro-VIP-3-K9

MASAŽNE MIZE

DODAJ V KOŠARICO

MASAŽNA OLJA

PREVERI PONUDBO
brisace

BRISAČE

PREVERI PONUDBO

Zaupajo nam

testimonial

Zelo dobro podajanje znanja, profesionalna predavateljica RCM, super energija celotne skupine! Priporočam!!!

U. Hebe

menje

Odlična organizacija, vodenje in tudi pogostitev 🙂 znanje predavateljev na visokem nivoju, lepo vse razloženo ter kasneje tudi prikazano za lažjo razumljivost. Predavatelji se posvečajo vsakemu posamezniku in pomagajo dokler ne osvojijo tehniko ali razumejo teoretično. Predavanja so zanimiva za vse starostne skupine, saj med učenci smo bili mlajša tako kot starejša generacija vsi zelo navdušeni.

D. Volcic

mnenje

Izjemna organizacija, sproščeno druženje, dobro podajanje znanja in hkrati tudi zelo ugodno v primerjavi s kakovostjo. Zelo zelo zelooo priporočam! Vsekakor se bom vrnil!

U. Pfeiler

TEČAJ MADEROTERAPIJE

Kaj sploh je maderoterapija?

Maderoterapija je namenjena zmanjševanju vidnega celulita in oteklin, preoblikovanju telesa in zmanjševanju obsega vaših strank. Celulit je skupek maščobnega tkiva v podkožju, ki nastane zaradi zastoja tekočin (limfe in krvi) v tkivih.

Gre za holističen pristop, ki združuje masažo, limfno drenažo in druge manualne terapije, s katerimi lahko oblikujete postavo vaših strank. Maderoterapija pomaga pri zmanjševanju celulita, izboljšanju prekrvavitve, učvrstitvi kože ter oblikovanju in toniranju telesa. Preverite ponudbo tečaj maderoterapije.

Preverite kaj je maderoterapija trajanje terapije brezplačna strokovna pomoč po opravljenem tečaju. Preverite pomen te terapije brezplačna strokovna analiza prilagojeno vašim potrebam.

PREBERI VEČ
Kako odpreti masažni salon?

Strnili smo nekaj nasvetov in napotkov o tem kako odpreti masažni salon, oziroma kako začeti [...]

Imate kakšna vprašanja? Pokličite nas!

Kontakt Telefon
Vaša prijava ni bila uspešna. Prosimo poskusite znova.
Vaša prijava na newsletter je bila uspešna.

Prijavite se na newsletter

Preko obrazca se prijavite na naše spletne novice, kjer vas bomo obveščali o posebnih akcijah, aktualnih dogodkih in vseh novostih na področju fizioterapije.

We use Brevo as our marketing platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with their terms of use