TEČAJI IN IZOBRAŽEVANJA

TEČAJ KINEZIOTAPING ZA ŠPORTNIKE IN DOMAČO UPORABO

TEČAJ KINEZIOTAPING

PRIJAVA

Zakaj izbrati tečaj kineziotaping, namenjen športnikom in domačo uporabo?

Kineziološki taping je posebna metoda uporabe barvnih samolepilnih trakov za različne namene. Ti trakovi, ki imajo vijugasto naneseno lepilo, se lahko uporabljajo za sproščanje mišične napetosti, izboljšanje krvnega pretoka in limfne drenaže ter nudenje opore in stabilnosti sklepom in telesu.

Cilj tečaja je pridobiti kakovostne tehnike za izvedbo kineziotapinga v športu za domačo uporabo. Po zaključenem usposabljanju tečaj kineziotapinga pridobite certifikat in vas vpišemo register.

Gre za celovito učenje, ki obsega teoretični in praktični del, zato boste prejeli vso potrebno znanje za nanašaje trakov. Kineziotaping trakovi predstavljajo učinkovit pripomoček za izboljšanje učinkovitosti masaže in hitrejše okrevanje.

Tečaj kineziotaping je delavnica kjer uporabljamo kineziološki trak preverjene kakovosti, več o izdelkih lahko preverite na povezavi kineziološki trakovi.

Na povezavi preverite program tečaja kineziotaping za športnike.

cena tečaja vključuje

TEČAJ KINEZIOTAPING

Omejeno število udeležencev na izobraževanju.

Mentorstvo izkušenih strokovnjakov.

Enostavno dostopni.

prijavi se

LOKACIJE IN TERMINI

TEČAJ KINEZIOTAPINGA ZA ŠPORTNIKE IN DOMAČO UPORABO

PROGRAM TEČAJA

1. dan

2. dan

Na tečaju se boste naučili zakaj trakovi spodbujajo naravne procese samozdravljenja in učinkujejo na mišično-skeletni sistem. Trakovi tako rekreativnim in profesionalnim športnikom zagotavljajo potrebno mišično ali sklepno stabilnost. Prav tako tečaj kineziotaping omogoča pregled nadaljevalnih tehnik iz kinesiotapinga

Prijavi se

TEČAJ KINEZIOTAPINGA ZA ŠPORTNIKE IN DOMAČO UPORABO

PRIJAVA NA TEČAJ IN PLAČILO

Možnost plačila s kreditno kartico (sprejemamo vse plačilne kartice) in možnost obročnega plačila do 30 obrokov.

NA TEČAJ SE LAHKO PRIJAVITE

Po telefonu:

Kontakt Telefon

vsak delovnik:

med 9. in 15. uro

TEČAJ KINEZIOTAPINGA ZA ŠPORTNIKE IN DOMAČO UPORABO

Cena tečaja:

299,99 €

Zagotovite si najugodnejšo ceno in tečaj plačajte kar preko spletne trgovine.

PRIJAVA NA TEČAJ

Zaupajo nam

testimonial

Zelo dobro podajanje znanja, profesionalna predavateljica RCM, super energija celotne skupine! Priporočam!!!

U. Hebe

menje

Odlična organizacija, vodenje in tudi pogostitev 🙂 znanje predavateljev na visokem nivoju, lepo vse razloženo ter kasneje tudi prikazano za lažjo razumljivost. Predavatelji se posvečajo vsakemu posamezniku in pomagajo dokler ne osvojijo tehniko ali razumejo teoretično. Predavanja so zanimiva za vse starostne skupine, saj med učenci smo bili mlajša tako kot starejša generacija vsi zelo navdušeni.

D. Volcic

mnenje

Izjemna organizacija, sproščeno druženje, dobro podajanje znanja in hkrati tudi zelo ugodno v primerjavi s kakovostjo. Zelo zelo zelooo priporočam! Vsekakor se bom vrnil!

U. Pfeiler

pripomočki za masažo in masažne mize

TEČAJ KINEZIOTAPINGA ZA ŠPORTNIKE IN DOMAČO UPORABO

KAJ SPLOH JE KINEZIOTAPING
Trakovi spodbujajo naravne procese samozdravljenja in učinkujejo na mišično-skeletni sistem. Zagotavljajo športnikom, tako rekreativnim kot profesionalnim, potrebno mišično ali sklepno stabilnost.
 
Tehnike nameščanja trakov se prilagajajo glede na želeno funkcijo. Trakovi so učinkoviti pri ortopedskih, nevroloških in drugih medicinskih stanjih ter se lahko uporabljajo pri vseh starostnih skupinah. Izdelani so iz bombažnih in elastičnih vlaken, ne povzročajo alergij ter ostanejo nameščeni od nekaj ur do nekaj dni.
 
S pomočjo kineziološkega tapiranja se učinki masaže podaljšajo, kar omogoča zmanjšanje bolečine in otekline ter pospešuje okrevanje po poškodbah.
PREBERI VEČ
Kineziološki trakovi, učinkovito odpravite bolečine

Mnogi športniki se srečujejo dnevno z bolečinami v kolenu. Kineziološki trakovi predstavljajo učinkovito in ne invazivno [...]

Imate kakšna vprašanja? Pokličite nas!

Kontakt Telefon
Vaša prijava ni bila uspešna. Prosimo poskusite znova.
Vaša prijava na newsletter je bila uspešna.

Prijavite se na newsletter

Preko obrazca se prijavite na naše spletne novice, kjer vas bomo obveščali o posebnih akcijah, aktualnih dogodkih in vseh novostih na področju fizioterapije.

We use Brevo as our marketing platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with their terms of use