TEČAJI IN IZOBRAŽEVANJA

TEČAJ STOL MASAŽE

TEČAJ STOL MASAŽE

PRIJAVA

Pridobite strokovno znanje in veščine za izvajanje manualne terapije na stolu z izobraževanjem tečaj stol masaže. Spoznajte osnove tehnike, ki so vedno bolj priljubljene v pisarnah. Naša izkušena ekipa vam bo predstavila najnovejše metode in pristope te manualne terapije. Po opravljenem tečaju lahko samostojno izvajate stol masaže in se podate na samostojno podjetniško pot. Pridružite se nam in se naučite umetnosti sprostitve na stolu.

Stol masaža je masaža na posebnem ergonomskem stolu, zasnovanem za izvajanje terapevtskih masažnih tretmajev na delovnem mestu.

Gre za inovativen in prilagodljiv način, ki omogoča hitro in učinkovito sprostitev ter lajšanje napetosti in bolečin v mišicah. Stol masaža ponuja vrsto prednosti, saj združuje udobje in praktičnost ter omogoča masažo po meri posameznika.

S svojo ergonomsko zasnovo stol za masažo omogoča popolno podporo telesu, kar zagotavlja optimalno sprostitev.

Stol masaža je idealna terapija za ljudi, ki si želijo hitrega in učinkovitega načina sprostitve.Omogoča masažo v udobju doma ali pisarne.

Na povezavi preverite program tečaja stol masaže.

cena tečaja vključuje

TEČAJ STOL MASAŽE

Omejeno število udeležencev na izobraževanju.

Mentorstvo izkušenih strokovnjakov.

Enostavno dostopni.

prijavi se

TEČAJ STOL MASAŽE

LOKACIJE IN TERMINI

TEČAJ STOL MASAŽE

program tečaja

1. dan

2. dan

Inovativen in prilagodljiv način, ki omogoča hitro in učinkovito sprostitev ter lajšanje napetosti in bolečin v mišicah.

Tečaj stol masaže ponuja vrsto prednosti, saj združuje udobje in praktičnost ter omogoča masažo po meri posameznik

prijavi se

TEČAJ STOL MASAŽE

PRIJAVA NA TEČAJ IN PLAČILO

Tečaj stol masaže, možnost plačila s kreditno kartico (sprejemamo vse plačilne kartice) in možnost obročnega plačila do 30 obrokov

NA TEČAJ STOL MASAŽE SE LAHKO PRIJAVITE

Po telefonu:

Kontakt Telefon

vsak delovnik:

med 9. in 15. uro

TEČAJ STOL MASAŽE

Cena tečaja:

Zagotovite si najugodnejšo ceno in tečaj plačajte kar preko spletne trgovine.

299,99€

PRIJAVA NA TEČAJ

pripomočki za masažo in masažne mize

Zaupajo nam

testimonial

Zelo dobro podajanje znanja, profesionalna predavateljica RCM, super energija celotne skupine! Priporočam!!!

U. Hebe

menje

Odlična organizacija, vodenje in tudi pogostitev 🙂 znanje predavateljev na visokem nivoju, lepo vse razloženo ter kasneje tudi prikazano za lažjo razumljivost. Predavatelji se posvečajo vsakemu posamezniku in pomagajo dokler ne osvojijo tehniko ali razumejo teoretično. Predavanja so zanimiva za vse starostne skupine, saj med učenci smo bili mlajša tako kot starejša generacija vsi zelo navdušeni.

D. Volcic

mnenje

Izjemna organizacija, sproščeno druženje, dobro podajanje znanja in hkrati tudi zelo ugodno v primerjavi s kakovostjo. Zelo zelo zelooo priporočam! Vsekakor se bom vrnil!

U. Pfeiler

TEČAJ STOL MASAŽE

Kaj sploh je stol masaža?

Stol masaža postaja vse bolj priljubljena terapevtska metoda manualne terapije za sprostitev in lajšanje napetosti. Stol masaža se izvaja na posebno oblikovanem ergonomskem stolu in omogoča hitre in učinkovite masaže, ki se izvajajo predvsem na delovnih mestih.
S svojo prilagodljivostjo in udobjem predstavlja idealno in hitro rešitev za ljudi, ki si želijo trenutke sprostitve v hitrem tempu življenja, saj to masažo izvaja preko oblačil

PREBERI VEČ
Zakaj izbrati tečaj masaže?

Zakaj izbrati tečaj masaže? Tečaj masaže je odlična priložnost za vse, ki jih zanima svet [...]