Zakaj izbrati tečaje Educational training Slovenia?

Educational training Slovenia je center za strokovno usposabljanje, ki stremi k aktualni ponudbi sodobnih in naprednih dodatnih izobraževanj za strokovnjake z zdravstvenega področja, s področja kineziologije in športa ter študentom fizioterapije v višjih letnikih. Pod našim strokovnim vodstvom ponujamo tudi tečaje masaž in wellbeinga, ki služijo kot dopolnitev obstoječega strokovnega znanja.

Tečaj klasične masaže Maribor

1. Znanje, izkušnje in več kot 10 let tradicije

V našem centru Educational training Slovenia ponujamo le tečaje, ki so preverjeno kakovostni in jih vodijo izkušeni predavatelji. Slednje potrjujejo tako udeleženci kot dejstvo, da smo na tržišču prisotni že dobro desetletje in imamo za seboj več kot 10.000 uspešnih tečajev. Na tečajih pridobite strokovno gradivo, visoko izobraženi in v stroki prepoznavni predavatelji pa predajo svoje izkušnje iz prakse. Tečaji potekajo optimalno organizirano, po visokih standardnih. Preverite našo ponudbo tečajev na povezavi TEČAJI MASAŽE.

2. Prejem mednarodnega priznanega certifikata ali diplome

Vsi tečaji so mednarodno licencirani, kar pomeni, da so priznana tudi v tujini. Po opravljenem usposabljanju ste prav tako vpisani v uradni register.

tecaj masaze NPK izpit
tecaj-masaze-certifikat

3. Podpora tudi po zaključenem izobraževanju

Predavatelji so po opravljenem tečaju popolnoma dosegljivi za nasvet ali za morebitna vprašanja. Več o poteku tečaja preverite na povezavi Tečaj klasične masaže.

4. Dostopna lokacija in neposredna bližina brezplačnega parkirišča

Tečaji Educational training Slovenia so enostavno dostopni, z možnostjo brezplačnega parkirnega mesta v neposredni bližini v Ljubljani in Mariboru.

placilo na obroke tecaj masaze
tecaj masaze lokacija

5. Različni načini plačila

Strokovna usposabljanja Educational training Slovenia so enostavno dosegljivi saj omogočamo različne načine plačila:

  • možnost plačila s kreditno kartico (sprejemamo vse plačilne kartice, tudi Diners Club)
  • možnost plačila do 30 obrokov

6. Sledimo trendom v wellness industriji

V Educational training Slovenia stremimo k razvoju, zato sledimo trendom – vedno iščemo nove in priljubljene wellness tečaje – ki bodo dvignili vašo kariero na višjo raven. Naše programe nenehno posodabljamo in dodajamo nove tečaje, da vam zagotovimo dostop do novosti in kakovostnih informacij iz sveta wellnessa. Sledite tudi našim družbenim omrežjem.

novosti masaze
Priloznost nadgradnje ETS

7. Želite vedeti več?

V Educational training Slovenia stremimo k razvoju, zato v koraku s časom vedno iščemo nova in potencialno priljubljena strokovna usposabljanja, ki bodo oplemenitila vaše znanje. Naše programe nenehno posodabljamo in dodajamo nove tečaje, da vam zagotovimo dostop do najnovejših informacij in tehnik s področja fizioterapije in medicine.

Vprašajte nas karkoli!

Pokličite ali pišite našim strokovnjakom.

CTA Telefon
CTA Email