TEČAJI IN IZOBRAŽEVANJA

TEČAJ KLASIČNE MASAŽE

TEČAJI IN IZOBRAŽEVANJA

TEČAJ KLASIČNE MASAŽE

PRIJAVA

Zakaj izbrati tečaj klasične masaže?

Klasična masaža je masaža celega telesa, pri kateri se uporabljajo različne tehnike, ki jih ni težko osvojiti, zato je tečaj primeren za vse, ki želijo opravljati poklic maserja
 
Cilj tečaja je pridobiti kakovostne tehnike za izvedbo klasične masaže in diplomo, ki omogoča zaposlitev, delo v tujini ali odprtje lastnega s. p.– ja. Po končanem usposabljanju vas vpišemo tudi v register maserjev.
 
Gre za celovito učenje, ki obsega teoretični in praktični del, zato boste prejeli vso potrebno znanje za delo maserja. Program poteka po načinu Nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK maser/maserka), zato se boste lahko po opravljanjem tečaju prijavite nanj.
 

Preverite program na povezavi Program tečaj klasične masaže.

tečaj klasične masaže, anatomija fiziologija

Educational training tečaji – poudarek na kakovostnih vsebinah

Stranke, ki se naročajo na masažo se razlikujejo glede na zdravstveno stanje, zato mora kakovosten maser poznati celovito delovanje telesa. Pri nas se tovrstne problematike popolnoma zavedamo, zato anatomiji in fiziologiji posvečamo posebno pozornost.

Pri nas je izobraževanje o anatomiji in fiziologiji (definirano po programu NPK) obvezni del tečaja in je všteto v ceno, saj je razumevanje našega telesa osnova za kakovostno in učinkovito masažo ter zadovoljno stranko, ki se bo vedno znova vračala.

PREBERI VEČ

TEČAJ KLASIČNE MASAŽE

cena tečaja vključuje

TEČAJ KLaSIČNE MASAŽA

Omejeno število udeležencev na izobraževanju.

Mentorstvo izkušenih strokovnjakov.

Enostavno dostopni.

prijavi se

LOKACIJE IN TERMINI

TEČAJ KLASIČNE MASAŽE

PROGRAM TEČAJ KLASIČNE MASAŽE

1. dan

2. dan

3. dan

4. dan

5. dan

6. dan

tečaj klasične masaže

Pridobite kakovostne tehnike za izvedbo klasične masaže in diplomo, ki vam omogoča zaposlitev, delo v tujini ali odprtje lastnega s. p.– ja.

prijavi se

PRIJAVA NA TEČAJ IN PLAČILO

Možnost plačila s kreditno kartico (sprejemamo vse plačilne kartice) in možnost obročnega plačila do 30 obrokov

NA TEČAJ SE LAHKO PRIJAVITE

Po telefonu:

Kontakt Telefon

vsak delovnik:

med 9. in 15. uro

TEČAJ KLASIČNE MASAŽE

Cena tečaja:

Zagotovite si najugodnejšo ceno in tečaj plačajte kar preko spletne trgovine.

399,99€

PRIJAVA NA TEČAJ

NPK

Certifikat NPK maser/maserka. Usposabljanje lahko zaljučite z državnim potrjevanjem. Preverjanje znanja lahko opravite pred državno komisijo in pridobite listino in naziv NPK maser/maserka. Strošek preverjanja in potrjevanja znaša 260,00 €, preverjanje lahko opravite, ko se razpiše izpitni rok.

PREBERI VEČ

pripomočki za masažo in masažne mize

Zaupajo nam

testimonial

Zelo dobro podajanje znanja, profesionalna predavateljica RCM, super energija celotne skupine! Priporočam!!!

U. Hebe

menje

Odlična organizacija, vodenje in tudi pogostitev 🙂 znanje predavateljev na visokem nivoju, lepo vse razloženo ter kasneje tudi prikazano za lažjo razumljivost. Predavatelji se posvečajo vsakemu posamezniku in pomagajo dokler ne osvojijo tehniko ali razumejo teoretično. Predavanja so zanimiva za vse starostne skupine, saj med učenci smo bili mlajša tako kot starejša generacija vsi zelo navdušeni.

D. Volcic

mnenje

Izjemna organizacija, sproščeno druženje, dobro podajanje znanja in hkrati tudi zelo ugodno v primerjavi s kakovostjo. Zelo zelo zelooo priporočam! Vsekakor se bom vrnil!

U. Pfeiler

TEČAJ KLASIČNE MASAŽE

Kaj sploh je klasična masaža?

Namenjena izboljšanju splošnega počutja, saj ugodno vpliva na kožo, mišice, limfni sistem, sklepe, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in poskrbi za odlično sprostitev celotnega telesa. Več o klasični masaži preverite v blogu klasične masaže v naših strokovnih nasvetih.

PREBERI VEČ
Kako odpreti masažni salon?

Strnili smo nekaj nasvetov in napotkov o tem kako odpreti masažni salon, oziroma kako začeti [...]

Imate kakšna vprašanja? Pokličite nas!

Kontakt Telefon