TEČAJI IN IZOBRAŽEVANJA

TEČAJ CUPPING MASAŽE

TEČAJ CUPPING MASAŽE

PRIJAVA

Zakaj izbrati tečaj cupping masaže?

Ta strokovna delavnica vam omogoča, da se poglobite v terapevtsko tehniko cupping masaže, ki združuje vakumsko stimulacijo s sproščanjem mišic, vplivanje na fascijo, rahljanje brazgotin in adhezij.

Cilj tečaja cupping terapije je pridobiti kakovostne tehnike za izvedbo cupping masaže in certifikat, ki omogoča zaposlitev, delo v tujini ali odprtje lastnega s. p.- ja. Po končanem usposabljanju vas vpišemo tudi v register cupping terapevtov.

S praktičnimi vajami in teoretičnim znanjem boste pridobili celovit vpogled v to terapevtsko metodo. Ne odlašajte, temveč se pridružite našemu tečaju in postanite strokovnjak v cupping masaži, ki bo zadovoljil potrebe vaših strank in pripomogel k vašemu strokovnemu razvoju.

Tečaj cupping masaže vam bo dal znanje o uporabi silikonskih in plastičnih ventuz za celo telo. Naučili se boste različnih tehnik cuppinga in sicer tehnike statičnega nameščanja, dinamičnega drsenja, flash cupping tehniko. Naučili se boste palpirati (zatipati) različna tkiva in kako cupping uporabiti za različne namene in cilje v vaši terapevtski praksi.

Preverite program tečaja cupping masaže.

cena tečaja vključuje

TEČAJ Ventuze – CUPPING MASAŽA

Cupping masaža je terapija, ki je lahko odličen dodatek k športni ali drugi vrsti masaže ali pa jo uporabite kot samostojno terapevtsko metodo za razreševanje specifičnih težav vaših strank.

PRIJAVI SE

LOKACIJE IN TERMINI

TEČAJ VENTUZE (CUPPING MASAŽA)

program tečaja

1. dan

2. dan

TEČAJ CUPPING MASAŽE

Koristi cupping terapije: pomaga zmanjšati bolečino, izboljša krvni pretok, uporablja se za sprostitev in posredno manipulacijo globokih tkiv, je varna, neinvazivna, preprosta predvsem pa efektivna metoda, lajša proces zdravljenja in krepi imunski sistem, izboljša prožnost tkiv in mišic.

PRIJAVI SE

TEČAJ CUPPING MASAŽE

PRIJAVA NA TEČAJ IN PLAČILO

Možnost plačila s kreditno kartico (sprejemamo vse plačilne kartice) in možnost obročnega plačila do 30 obrokov

NA TEČAJ SE LAHKO PRIJAVITE

Po telefonu:

Kontakt Telefon

vsak delovnik:

med 9. in 15. uro

TEČAJ CUPPING MASAŽE

Cena tečaja:

Zagotovite si najugodnejšo ceno in tečaj ventuze plačajte kar preko spletne trgovine.

299,99€

PRIJAVA NA TEČAJ

Zaupajo nam

testimonial

Zelo dobro podajanje znanja, profesionalna predavateljica RCM, super energija celotne skupine! Priporočam!!!

U. Hebe

menje

Odlična organizacija, vodenje in tudi pogostitev 🙂 znanje predavateljev na visokem nivoju, lepo vse razloženo ter kasneje tudi prikazano za lažjo razumljivost. Predavatelji se posvečajo vsakemu posamezniku in pomagajo dokler ne osvojijo tehniko ali razumejo teoretično. Predavanja so zanimiva za vse starostne skupine, saj med učenci smo bili mlajša tako kot starejša generacija vsi zelo navdušeni.

D. Volcic

mnenje

Izjemna organizacija, sproščeno druženje, dobro podajanje znanja in hkrati tudi zelo ugodno v primerjavi s kakovostjo. Zelo zelo zelooo priporočam! Vsekakor se bom vrnil!

U. Pfeiler

pripomočki za masažo in masažne mize

TEČAJ CUPPING MASAŽE

Kaj sploh je masaža z ventuzami?

Cupping masaža, ali masaža z ventuzami je učinkovita terapevtska tehnika, ki združuje vakuumsko stimulacijo z izboljšanim pretokom krvi in sprostitvijo mišic. Z uporabo posebnih ventuz se ustvari vakuum, ki spodbuja krvni obtok, odstranjuje strupene snovi in zmanjšuje napetost v mišicah. Ta naravna terapija prinaša številne koristi, kot so lajšanje bolečin, izboljšanje cirkulacije, povečanje prožnosti mišic ter zmanjšanje stresa in napetosti

PREBERI VEČ
Ventuze za telo. Terapevtska samomasaža: 5 ključnih korakov za pravilno uporabo

Ventuze za teloso starodavna terapevtska tehnika, ki je znova pridobila popularnost zaradi številnih koristi za [...]

Imate kakšna vprašanja? Pokličite nas!

Kontakt Telefon
Vaša prijava ni bila uspešna. Prosimo poskusite znova.
Vaša prijava na newsletter je bila uspešna.

Prijavite se na newsletter

Preko obrazca se prijavite na naše spletne novice, kjer vas bomo obveščali o posebnih akcijah, aktualnih dogodkih in vseh novostih na področju fizioterapije.

We use Brevo as our marketing platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with their terms of use