IRENA JAKLIČ

MADEROTERAPEVT

Tečaj maderoterapija, predavateljica

predavatelj tečaj maderoterapija

IZOBRAZBA in IZKUŠNJE

Irena Jaklič, predavatelj tečaj maderoterapija. Na tečaju maderoterapije ima izjemno pomembno vlogo predavateljica Irena Jaklič. S svojim bogatim znanjem in izkušnjami na področju masaže ter alternativnih terapij navdihuje vse udeležence. Irena prinaša edinstveno kombinacijo strokovnosti in strastnega poučevanja, kar omogoča tečajnikom, da se poglobijo v osnove in napredne tehnike maderoterapije.

Njena predanost poučevanju je očitna v načinu, kako z jasno razlago in praktičnimi primeri prenaša znanje na svoje študente. S svojo karizmo in energijo ustvarja okolje, kjer se vsak tečajnik počuti podprtega in spodbujanega, da doseže najvišje standarde v maderoterapiji. Preverite ponudbo in program na povezavi tečaj maderoterapije.

Predavateljica je zaključila dvoletni program NOVE šole, šola reikija in različnih terapevtskih metod, metod zdravega življenja, duhovne rasti in samopomoči. Preverite kako deluje maderoterapija  trajanje terapije  brezplačna strokovna pomoč. Več o programu maderoterapije na povezavi Program tečaj maderoterapije.

Kratek povzetek izobrazbe in izkušnj

2021-2023 Zaključen dvoletni program NOVE ŠOLE, šola reikija in različnih terapevtskih metod, metod zdravega življenja, duhovne rasti in samopomoči.

2022- Zaključen tečaj Masaža oceanov (cultular bodywork) Starodavna umetnost dela z telesom treh narodov oceanije
2023- Zaključen NPK pediker
2019- Zaključen tečaj klasične Švedske masaže
2019- Zaključen tečaj kitajske masaže tuina
2019- Zaključen tečaj maderoterapije