Nakup na obroke: Tečaj klasične masaže

Klasična masaža je masaža celega telesa, pri kateri se uporabljajo različne tehnike, ki jih ni težko osvojiti, zato je tečaj primeren za vse, ki želijo opravljati poklic maserja
 
Cilj tečaja je pridobiti kakovostne tehnike za izvedbo klasične masaže in diplomo, ki omogoča zaposlitev, delo v tujini ali odprtje lastnega s. p.– ja. Po končanem usposabljanju vas vpišemo tudi v register maserjev.
 
Gre za celovito učenje, ki obsega teoretični in praktični del, zato boste prejeli vso potrebno znanje za delo maserja. Program poteka po načinu Nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK maser/maserka), zato se boste lahko po opravljanjem tečaju prijavite nanj.
 

Redna cena: 589,90€

Nakup na obroke: Tečaj športne masaže

Tečaj športne masaže je nadaljevalni tečaj klasične masaže, obravnava nekatere nepograšljive tehnike za maserje. Na tečaju se boste poleg praktičnega dela naučili kakovostne tehnike športne obravnave in disfunkcije mehkih tkiv. Prav tako se  boste seznanili s pogostimi poškodbami športnika in nasveti, kako s pravilnim vodenjem, le-te omejiti, preprečiti. 

 

MASAŽNA MIZA RESTPRO VIP2

Dvodelna prenosna masažna miza RESTPRO® VIP 2 je vrhunska masažna miza, izdelana iz masivnega lesa, ki je namenjena tako profesionalni kot tudi ljubiteljski uporabi. S svojo elegantno krem barvo predstavlja estetsko privlačno izbiro za vašo masažno prakso ali osebno uporabo.

Ta masažna miza je višinsko prilagodljiva, kar omogoča enostavno prilagajanje višine glede na potrebe stranke in udobje terapevta med izvajanjem masaže. Ne glede na postavo ali delovno višino terapevta, RESTPRO® VIP 2 zagotavlja optimalno ergonomijo in udobje.

Redna cena: 274,99

Oddaja povpraševanja ni bila uspešna. Prosimo poskusite znova.
Vaša oddaja povpraševanja je bila uspešna. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Oddajte povpraševanje in pridobite posebno ponudbo

We use Brevo as our marketing platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with their terms of use

* v ceno ni všteta obrestna mera ponudnika Summit Leasing. Končna cena se poviša za obrestno mero, strošek zavarovanja in strošek odobritve. Finansiranje do 36 obrokov. Nakup na obroke je omogočen polnoletnim osebam.