TEČAJI IN IZOBRAŽEVANJA

UČNA DELAVNICA GONG – ZVOČNA TERAPIJA

TEČAJI IN IZOBRAŽEVANJA

ZVOČNA TERAPIJA S TIBETANSKIMI SKLEDAMI IN GONGI

PRIJAVA

Zakaj izbrati izobraževanje Zvočna terapija s tibetanskimi skledami in gongi?

Tečaj zvočna terapija s tibetanskimi skledami in gongi je izjemno navdihujoč program, namenjen raziskovanju in doživljanju moči zvoka.

Zvok in vibracija se dotakneta vsakega kotička vašega telesa, zato je to odlična alternativna metoda za kogarkoli. Ljudje smo bitja vibracij. Glede na zapise starodavnih kultur, smo sestavljeni iz zvokov in tonov. Zvok je močna vibracija, ki vas ponese v meditativno stanje, popolno povezanost telesa, uma in duha.
Terapija s tibetanskimi skledami je meditativna in sprostitvena metoda, ki uporablja zvoke tibetanskih skled. Te sklede imajo izjemno pomirjujoč, sproščujoč in zdravilen učinek na celotno telo.
Med terapijo s tibetanskimi skledami se možganski valovi premaknejo iz beta v alfa in theta valovno območje, kar omogoča meditativno, umirjeno stanje, jasnost uma in intuicijo.

Tečaj Zvočna terapija s tibetanskimi skledami in gongi je primeren za popolne začetnike, ki si želijo to zdravilno metodo uporabljati na sebi, svojih bližnjih ali pa kot dodatek k terapijam, masažam, drugim storitvam.

Preverite program na povezavi Delavnica zvočna terapija s tibetanskimi skledami in gongi.

UČNA DELAVNICA ZVOČNA TERAPIJA

cena tečaja vključuje

Tečaj zvočnA terapijA

Učenje masaže s tibetanskimi skledami priporočamo vsem, ki želite doživeti zvok na edinstven način, skozi vsako celico vašega telesa, in tistim, ki si želite globoke sprostitve, regeneracije in zdravljenja celotnega bitja tako za vas kot vaše bližnje ali stranke. Prijavite se na tečaj Zvočna terapija s tibetanskimi skledami in gongi.

Prijavi se
UČNA DELAVNICA ZVOČNA TERAPIJA S TIBETANSKIMI SKLEDAMI IN GONGI

LOKACIJE IN TERMINI

Kaj je zvočna terapija?

Zvok in vibracija se dotakneta vsakega kotička vašega telesa, zato je to odlična alternativna metoda za kogarkoli.
Ljudje smo bitja vibracij. Glede na zapise starodavnih kultur, smo sestavljeni iz zvokov in tonov. Zvok je močna vibracija, ki vas ponese v meditativno stanje, popolno povezanost telesa, uma in duha.
Terapija s tibetanskimi skledami je meditativna in sprostitvena metoda, ki uporablja zvoke tibetanskih skled. Te sklede imajo izjemno pomirjujoč, sproščujoč in zdravilen učinek na celotno telo.

Med terapijo s tibetanskimi skledami se možganski valovi premaknejo iz beta v alfa in theta valovno območje, kar omogoča meditativno, umirjeno stanje, jasnost uma in intuicijo. Več o zvočni terapiji v našem blogu.

PREBERI VEČ
Zvočna terapija s tibetanskimi skledami: umiritev uma in telesa

Zvočna terapija s tibetanskimi skledami in gongi je priljubljena metoda za sprostitev in uravnoteženje telesa [...]

Zakaj izbrati tečaj Zvočna terapija s tibetanskimi skledami?

Delavnica zvočne terapije s tibetanskimi skledami vam omogoča edinstveno priložnost za odkrivanje moči zvoka in njegovih terapevtskih učinkov.
Cilj učne delavnice je omogočiti udeležencem pridobitev strokovnega znanja, veščin in zaupanja za samostojno uporabo gongov v terapevtske namene ter ustvarjanje pozitivnih sprememb v svojem življenju in življenju drugih.
 
Med delavnico boste spoznali osnove zvočne terapije, se naučili uporabljati tibetanske sklede in gong za sprostitev, razbremenitev stresa in uravnovešanje energije. Ta izkušnja vam omogoča, da se poglobite vase, dosežete notranji mir ter razvijete nove veščine za svoje osebno in duhovno rast.
ZVOČNA TERAPIJA S TIBETANSKIMI SKLEDAMI IN GONGI

PROGRAM TEČAJA

1. dan

2. dan

08. in 10.01.2024 (17:00 – 20:30)

Možnost plačila s kreditno kartico (sprejemamo vse plačilne kartice) in možnost obročnega plačila do 30 obrokov

NA TEČAJ SE LAHKO PRIJAVITE

Po telefonu:

Kontakt Telefon

vsak delovnik:

med 9. in 15. uro

ZVOČNA TERAPIJA S TIBETANSKIMI SKLEDAMI

Cena tečaja:

Zagotovite si najugodnejšo ceno in tečaj plačajte kar preko spletne trgovine.

349,99€

PRIJAVA NA TEČAJ

Imate kakšna vprašanja?
Pokličite nas!

Kontakt Telefon
Vaša prijava ni bila uspešna. Prosimo poskusite znova.
Vaša prijava na newsletter je bila uspešna.

Prijavite se na newsletter

Preko obrazca se prijavite na naše spletne novice, kjer vas bomo obveščali o posebnih akcijah, aktualnih dogodkih in vseh novostih na področju fizioterapije.

We use Brevo as our marketing platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with their terms of use