Tečaj in sodelovanje z Višjo strokovno šolo za gostinstvo in turizem Maribor

Tečaj klasične masaže Maribor

Tudi letos nadaljujemo z uspešnim sodelovanjem z Višjo strokovno šolo za gostinstvo in turizem Maribor. Takoj ko bodo epidemijološke razmere dopuščale bomo priredili tečaj klasične masaže, ki bo potekal po programu NPK maser/maserka v Mariboru

O VSGT Maribor

Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor ponuja kakovostno, praktično usmerjeno in mednarodno primerljivo višješolsko izobraževanje za gostinstvo, turizem in velnes. Zasleduje filozofijo študentom prijazne šole, ki spodbuja kreativen in inovativen odnos s turističnim gospodarstvom, mednarodno mobilnost zaposlenih in študentov ter učinkovit prenos znanj iz gospodarskih panog v šolo in obratno.

Sigurno med prvimi doma, je VSGT Maribor znan tudi v tujini saj je sodobna in evropsko usmerjena izobraževalna ustanova. Dobro je poznana tudi v mednarodnem prostoru. Mednarodno mreženje je ključno področje VSGT Maribor, saj Višja šola za gostinstvo in turizem Maribor omogoča kakovostno izvajanje izobraževalnega programa. Hkrati usmerja inštitucijo k izboljšanju obstoječih dejavnosti in k razvoju novih oblik dela, tako skrbijo tudi za širši razvoj gostinsko-turistične panoge.

VSGT Maribor

VSGT Maribor v sodelovanju z mojStil

mojStil je sklenil sodelovanje z VSGT Maribor in je aktivni partner z Mednarodnim inštitutom za razvoj velneške dejavnosti (MIRV). Naše uspešno poučevanje tečajev masaž in usposabljanje novih delavcev v panogi bomo obogatili z bogatimi raziskovalnimi izkušnjami. Mednarodni inštituta za razvoj velneške dejavnosti in tako ponudili še boljšo ponudbo raznih velneških masaž za vas in vaš salon.

Gostinstvo

V sodelovanju z VSGT in Mednarodnim inštitutu za razvoj velneške dejavnosti (MIRV) nudimo študentom VSGT posebne pogoje in subvencionirano ceno za tečaj klasične masaže.

Po znanju, razvoju in kakovosti se zdaj slovenska velnes industrija že zelo dolgo kosa s svetovno. Slovenski velnes trg pa zahteva predvsem kakovost, in prav naše podjetje ima že deset letno tradicijo v velnes panogi, torej svoje tečaje masaž ponujamo že vrsto let. Ker je kakovost izdelka pogoj za njegovo uspešnost na trgu, se na naših tečajih trudimo vključiti kar največ novosti in razvoja. Tako našim tečajnikom ponujamo sodobne izdelke vrhunske kakovosti, saj v celotni velnes panogi velja pravilo odličnosti.

Tako vabimo študente na naš tečaj klasične masaže po programu NPK. Le tako bodo razvili vse potrebne kompetence za uspešno vodenje modernega velnes centra tako doma kot v tujini, in sicer v hitrorastoči panogi ki se nenehno spreminja.

O mednarodnem inštitutu za razvoj velneške dejavnosti (MIRV)

V letu 2010 je Svet šole potrdil sklep o ustanovitvi Mednarodnega inštituta za razvoj velneške dejavnosti. Osnovni namen MIRV je predvsem v raziskovanju, ustvarjanju, širjenju in prenosu znanj za pospešeni razvoj velneške dejavnosti kot znanstveno raziskovalne in gospodarske dejavnosti.  Velnes je namreč ena najperspektivnejših dejavnosti za turistični razvoj Slovenije.

Inštitut v te namene sodeluje s podobnimi mednarodnimi organizacijami za razvoj velneške dejavnosti. V ospredje postavlja sodelovanje in dolgoročno partnerstvo z Evropskim velneškim inštitutom EWI-European Wellness institute, s sedežem v Nemčiji.

Kulinarika

Aktivnosti Mednarodnega inštituta za razvoj velneške dejavnosti (MIRV)

Inštitut želi kritično spremljati razvoj velneške stroke in po potrebi organizira panelne diskusije, na katerih potekajo strokovne razprave o aktualnih temah. Podpira raziskave in pripravo referatov s področja velneške dejavnosti za znanstvene in strokovne konference.

Delavnice, strokovna izpopolnjevanja in tečaje organiziramo skupaj še vrsto let. Ponosni smo, da sodelujemo z Visoko šolo za gostinstvo in turizem (VSGT). Skupno si prizadevamo za izobraževanje in spodbujanje odličnosti v panogi gostinstva in turizma. Z združevanjem naših znanj in izkušenj želimo ustvariti edinstvene učne programe ter zagotoviti, da bodo študentje VSGT pridobili celovito znanje in veščine, ki jim bodo omogočile uspeh v prihodnosti. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja in ustvarjanja pozitivnih vplivov na gostinsko in turistično industrijo skupaj s VSGT.

Zahvaljujemo se za priložnost, da še dodatno opišemo naše sodelovanje z Visoko šolo za gostinstvo in turizem (VSGT).

Naša partnerstva z VSGT segajo preko različnih področij, vključno z organizacijo skupnih dogodkov, izvedbo specializiranih delavnic ter zagotavljanjem strokovnega znanja in podpore študentom.

Skozi organizacijo dogodkov, kot so karierni sejmi, konference in predavanja, smo prispevali k širjenju vpogleda v panogo gostinstva in turizma. Študentom smo omogočili neposreden stik s priznanimi strokovnjaki, kar jim je pomagalo razširiti svoja znanja, mrežiti in si utreti pot do uspešne kariere.

Poleg tega smo skupaj z VSGT izvedli specializirane delavnice, kjer smo udeležencem predstavili najnovejše trende v gostinstvu, inovativne pristope pri upravljanju turističnih podjetij ter pomembnost vrhunskega storitvenega pristopa. Naše skupno delo je bilo usmerjeno v izgradnjo praktičnih veščin in pripravo študentov na dinamično delovno okolje.

V kolikor vas zanima več o naših tečajih več informacij TUKAJ.

Dodaj odgovor

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.