Tečaj masaže Ljubljana, poučno in sporoščujoče tudi v letu 2023

Tečaj klasične masaže vaje

Tečaj masaže Ljubljana, tudi letos smo v uspešno zaključili leto z izobraževanji v Ljubljani z tečajem masaže. Umetnost masaže je starodavna praksa, ki ni le sproščujoča, ampak tudi terapevtska. V Ljubljani, prestolnici Slovenije, se lahko vključite v izjemno izobraževalni tečaj masaže, ki združuje tradicionalne tehnike z modernim pristopom k wellnessu.

Masaža je umetnost dotika, ki ne le sprošča mišice, temveč tudi pomirja dušo. Tečaj masaže v Ljubljani ni le izobraževalno doživetje, ampak tudi priložnost za odkrivanje lastne zmožnosti in spretnosti na področju masaže.

Tečaj masaže Ljubljana

Tečaj masaže Ljubljana, kakovostem program

Tečaj klasične masaže v Ljubljani zajema širok spekter tem, ki obsegajo osnove anatomije in fiziologije človeškega telesa, osnove masaže, različne masažne tehnike in njihove koristi. Udeleženci se naučijo pravilne uporabe olj, masažnih pripomočkov in tehnik sprostitve.

Pri nas vam zagotavljamo izjemno celovito učenje, ki združuje tako teoretični kot tudi praktični del, kar vam omogoča pridobitev vsega potrebnega znanja za uspešno delo kot maser. Naš program temelji na načelih Nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK maser/maserka), kar vam po zaključku tečaja omogoča, da se prijavite na izpit NPK maser.

tecaj masaze NPK izpit

Tečaj masaže v Ljubljani zajema vse vidike maserstva, od teoretičnih osnov do praktičnih veščin, kar vam zagotavlja celosten pristop k pridobivanju znanja in spretnosti. Naš cilj ni le, da vas naučimo osnov maserstva, temveč tudi, da vam omogočimo kvalifikacijo, ki bo prepoznana na nacionalni ravni. Po uspešnem zaključku tečaja boste opremljeni s kompetencami, ki vam bodo odprle vrata do kariere v svetu masaže. Preverite program na povezavi Program tečaj klasične masaže.

Celovito razumevanje telesa, temelj kakovostne masaže

Pri nas prepoznavamo, da se stranke, ki se odločajo za masažo, razlikujejo glede na svoje zdravstveno stanje. V našem pristopu k masaži pripisujemo izjemno pomembnost celovitemu poznavanju delovanja telesa, saj se zavedamo, da je to ključno za zagotavljanje kakovostne in učinkovite storitve.

Tehnike masaže

V našem izobraževalnem programu se posebno pozornost namenja anatomiji in fiziologiji, ki sta obvezni del tečaja in sta vključena v celotno ceno. Razumevanje delovanja našega telesa je temeljni kamen, na katerem gradimo kakovostno masažno izkušnjo in zadovoljstvo strank, ki se bodo vedno znova vračale.

Tečaj masaže Ljubljana, ključne prednosti tečaja:

  1. Obsežna Pokritost Anatomije in Fiziologije: Naše izobraževanje ne le osvetli, temveč poglobljeno pokriva področje anatomije in fiziologije. Maserji pridobijo temeljno znanje o strukturi telesa in njegovem delovanju.
  2. Definirano po Programu NPK: Naš program izobraževanja temelji na Nacionalnem poklicnem kvalifikacijskem standardu (NPK), kar zagotavlja skladnost in visok standard učenja.
  3. Vključeno v Ceno Tečaja: Izobraževanje o anatomiji in fiziologiji ni dodaten strošek. Vključeno je v celotno ceno tečaja, kar omogoča vsem udeležencem enakopraven dostop do ključnih informacij.
  4. Temelj za Kakovostno Masažo: Razumevanje anatomije in fiziologije je temeljni kamen za izvajanje kakovostne masaže. Maserji, ki so osnaženi s tovrstnim znanjem, lahko bolje prilagodijo svoj pristop glede na potrebe posameznika.
  5. Zadovoljstvo Strank kot Prioriteta: Naš cilj je ustvariti zadovoljne stranke, ki se bodo vedno znova vračale. S temeljitim poznavanjem telesa želimo zagotoviti, da masaža ni le sprostitev, temveč tudi terapevtska izkušnja.
Anatomija in fiziologija Januar 2024

S poudarkom na anatomiji in fiziologiji želimo maserjem zagotoviti celovito razumevanje telesa, kar prispeva k kakovostnemu izvajanju masaže in zagotavljanju zadovoljstva strank. Več o vsebini na povezavi Tečaj anatomije in fiziologije.


Predavanja, ki temeljijo na vajah in izkušnjah predavateljev

Tečaj masaže Ljubljana se ponaša z izkušenimi inštruktorji, ki imajo bogato znanje na področju masaže. Udeleženci imajo priložnost izmenjave izkušenj z uveljavljenimi strokovnjaki, kar dodatno obogati njihovo učno izkušnjo.

Poseben poudarek tečaja je na praktičnih vajah, ki udeležencem omogočajo neposredno izkušnjo izvajanja masaže. Skozi interaktivne vaje se udeleženci naučijo pravilne tehnike, ki so ključne za doseganje maksimalnega učinka in sprostitve.

Tečaj masaže Ljubljana NPK

Certifikat in odprtje s.p.

Po uspešnem zaključku tečaja prejmejo udeleženci certifikat, ki potrjuje njihovo znanje in spretnosti na področju masaže. Certifikat je priznan v širšem okolju, kar omogoča slušateljem, da svoje znanje uporabijo tako v zasebne kot tudi poslovne namene. Naš glavni cilj pri tečaju je zagotoviti udeležencem kakovostne tehnike za izvajanje klasične masaže, hkrati pa jim omogočiti pridobitev diplome, ki odpira vrata različnim priložnostim v industriji masaže. Po uspešno zaključenem tečaju boste prejeli diplomsko potrdilo, ki vam ne samo omogoča zaposlitev, ampak tudi odpira možnosti za delo v tujini ali ustanovitev lastnega podjetja.

Enostavno dostopna lokacija

Tečaj masaže Ljubljana poteka v sodobnih učilnicah, opremljenih z vrhunsko opremo. Udeleženci imajo priložnost praktično vaditi pod nadzorom izkušenih inštruktorjev ter se seznaniti s različnimi masažnimi tehnikami.

tecaj masaze lokacija
Tečaj masaže Ljubljana, popotovanje v svet sprostitve, zdravja in osebnostne rasti

Tečaj masaže v Ljubljana ni le izobraževanje, temveč popotovanje v svet sprostitve, zdravja in osebnostne rasti. Zakaj izbrati nas? Zdrav življenjski slog osebnostna rast in navdihujoče okolje nas razlikuje na tržišču, brez skrbi za vas poskrbimo da je izobraževanje zanimivo in obenem zabavno. Prav tako nudimo možnost nakupa kvalitetnih masažnih miz in masažnih pripomočkov.

Z združevanjem tradicionalnih pristopov z modernimi tehnikami ta tečaj postavlja temelje za trajno ljubezen do masaže in njenih pozitivnih učinkov na telo in dušo. Sprejmite izziv in odkrijte umetnost masaže v Ljubljani.


Dodaj odgovor

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.