Tečaj masaže v Mariboru, utrinki iz zakljčnega dne

Podpis pod sliko: Pridobljeni certifikat po zaključenem tečaju masaža odpre novo priložnost za zaposlitev

Tečaj masaže v Mariboru! Danes se je zaključil 60 urni tečaj klasične masaže za NPK maser/ka. Na tečaju so tečajniki osvojili znanje anatomije človeškega telesa ter tehnike klasične švedske masaže.

Tukaj je nekaj utrinkov iz samega dogajanja. Bilo je zelo poučno, zanimivo in tudi zabavno. 🙂

tečaj masaže v Mariboru

Vsem maserjem želimo obilo uspeha na njihovi maserski poti, ter veliko zadovoljnih strank. 🙂

Več o tečaju klasične masaže si lahko pogledate tukaj.

Preveri našo ponudbo in postani maser! Mogoče pa v opisu najdeš sebe… Tečaj masaže izvajamo tudi v Ljubljani in Kopru.

Tečaj masaže v Mariboru. Naš opis

Maser ima znanja iz anatomije, zdravstvene vzgoje, kontaktne kulture ter znanja iz varnosti pri delu. Pozna pravila za izvajanje higiene, za pripravo na izvajanje masaže ter pravila za izvajanje masaže. Pozna različne tehnike masiranja ter zna oceniti kakovost svoje storitve. Maser potrebuje znanja psihologije in prve pomoči. Stranko namreč oceni na podlagi znanj o človeški psihi. Ugotovi, ali je raztresena ali umirjena, in glede na duševno stanje izvede različne vrste masaž.

Raztreseno stranko masira globinsko in počasi, umirjeno pa hitreje in rahlo. Maser na podlagi znanj iz anatomije oceni, ali naj bi se stranki zaradi zdravstvenih težav masaža odsvetovala. Znanja o aromatičnih oljih pri masaži pridejo prav, vendar niso nujno potrebna. Maser aromatičnih olj sam ne pripravlja, razen če ima opravljen tečaj in licenco iz klinične aromaterapije. Ker se tehnike masaže spreminjajo, je zavezan k nenehnemu izobraževanju in dopolnjevanju znanja o masažnih tehnikah in gibih. Vabljeni na tečaj masaže v Mariboru.

Dodaj odgovor

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.