Maderoterapija, anticelulitna masažna tehnika

tečaj maderoterapije

Maderoterapija je najbolj priljubljena terapija za zmanjševanje celulita. Temelji na uporabi orodij iz lesa s katerimi zmanjšamo celulit.

Kaj je maderoterapija?

Maderoterapija, znana tudi kot terapija z lesom, izvira iz Kolumbije. Temelji na uporabi anatomsko oblikovanih orodij iz lesa, zaradi česar je nega 100% naravna in neinvazivna ter brez alergijskih reakcij na koži. S uporabo teh lesenih pripomočkov, maderoterapija pomaga izboljšati postavo, hkrati pa izboljša splošno zdravje. Ta terapija pomaga preoblikovati obliko telesa, zmanjšati celulit in olajšati hujšanje. Ti instrumenti omogočajo zelo ciljno usmerjen pritisk, ki pospeši razgradnjo maščobe in vlaknastega celulita, tako da ga je mogoče naravno odstraniti z drugimi toksini.

Kaj je maderoterapija

Glavne prednosti maderoterapije so:

  • razgrajevanje in odprava celulita
  • izgorevanje maščob
  • toniranje mišic
  • pospeševanje presnove
  • odpravljanje toksinov
  • krepitev imunskega sistema
  • sprostitev vašega uma in telesa, kar nadzoruje raven stresa in vam zagotavlja kakovosten spanec in samozavest.
  • aktivacija limfnega sistema, ki odstranjuje odvečno vodo in tako preprečuje zastajanje vode

Tečaj maderoterapije

V kolikor se zanimate za maderoterapijo in bi se jo tudi sami želeli naučiti izvajati, vam priporočamo udeležbo na našemu tečaju maderoterapije. Maderoterapija je ena izmed najbolj popularnih tehnik odprave celulita in oblikovanja telesa, zato je tečaj maderoterapije odlična investicija, saj je osvojitev tega znanja velika prednost pri zaposlitvi v kozmetični dejavnosti ali na lastni podjetniški poti.

Preverite našo ponudbo, vsebine in program tečaja na Tečaj maderoterapije in anticelulitne masaže.

V kotizacijo tečaja so vključeni tudi osnovni leseni valjčki za izvajanje maderoterapije.

Kako se maderoterapija izvaja?

Maderoterapija se izvaja z uporabo posebno oblikovalnih lesenih pripomočkov, katerih prednost je to, da omogočajo intenziven pritisk na fibrozni celulit in odstranjevanje maščobnih oblog skupaj z ostalimi toksini.

Tehnika maderoterapije vključuje serijo ponavljajočih se gibov z uporabo več kot petih različnih lesenihinstrumentov. Z nanašanjem teh pripomočkov na mišice, maščobne obloge in celulit, stimuliramo limfni sistem telesa in ga s tem osvobodimo nakopičenih toksinov. To sproščanje toksinov spodbuja metabolizem k izgorevanju maščob. Prav tako se uničijo odporni celulitni žepki, zmanjša se oteklina kože in izravna sindrom pomarančne kože.

Maderoterapijo izvajamo na dva ali tri dni. Po prvih nekaj maderoterapijah se lahko pojavi kakšna modrica in malo bolj občutljivo tkivo na mestu, kjer se izvaja terapija.

Kako se izvaja maderoterapija

Masaža maderoterapija, komu je namenjena?

Ker se pri maderoterapiji uporablja le lesene pripomočke in negovalno olje, je maderoterapija povsem naraven pristop k oblikovanju telesa in učinkovit boj proti celulitu. Zato ni nobenih kontraindikacij, potrebno je le imeti zdravo in nepoškodovano kožo na obravnavanih področjih.

Prav tako ni nobenih starostnih omejitev, boljši učinek terapije in rezultati pa se poznajo pri celulitu v zgodnejši fazi razvoja, kakor v kasnejši.

Dodaj odgovor

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.