Tečaj kineziotaping, lepljenje kinezioložkih trakov

fizioterapijo 2

V sodelovanju z ZFS organiziramo tečaj lepljenja kinezioložkih trakov, Kineziotaping 1. Tečaj kineziotaping je namenjen študentom višjih letnikov fiziotrapije in fizioterapevtom.

Čas trajanja (št. ped. ur.): 20 šolskih ur

Kraj: Ljubljana

Predava: mag. Živa Arko

Potrdilo o udeležbi izda ZFS

Za vpis in informacije nas pokličite na tel št. 030 372 255 ali nam pišite na info@educational-training.si.

Urnik:  Kineziotaping_program_izobrazevanja_04_2023
Tečaj kineziotaping, utrinki iz tečaja

Na podlagi priloženega programa strokovnega izpopolnjevanja je Komisija za SPR strokovno izpopolnjevanje ovrednotila s 19 OESPR (osnovnimi izobraževalnimi enotami stalnega poklicnega razvoja). Strokovno izpopolnjevanje je vpisano v seznam strokovnih izpopolnjevanj ZFS pod številko 20/2023/1 in je objavljeno v koledarju izpopolnjevanj na spletni strani ZFS.

Organizator strokovnega izpopolnjevanja, Physio Medical, pri organizaciji in izvedbi strokovnega izpopolnjevanja upošteva Pravilnik o stalnem poklicnem razvoju pri ZFS.  Za prijavo na izpopolnjevanje se mora kandidat predhodno prijaviti in zadovoljiti pristopnim pogojem, skladno z razpisnimi pogoji, dogovorjenimi z ZFS.

Več informacij o izobraževanju na info@educational-training.si ali na tel št. 030 372 255.

Tečaj kineziotapinga. Komu je namenjen?

Tečaj kineziotapinga je namenjen tistim slušatelnjem, ki želijo pridobiti znanje in veščine v uporabi kineziotrupa. Kineziotaping je terapevtska tehnika, pri kateri se uporabljajo posebni elastični trakovi za podporo in stabilizacijo mišic in sklepov. Na tečaju boste spoznali osnove kineziotapinga, vključno z anatomijo, različnimi tehnikami nanašanja trakov in njihovimi učinki na telo. Naučili se boste, kako pravilno uporabljati trakove za zmanjšanje bolečine, izboljšanje gibljivosti, spodbujanje mišične aktivacije in pospeševanje procesa okrevanja po poškodbah. Tečaj vam bo omogočil pridobitev praktičnih veščin in strokovnega znanja, ki jih lahko uporabite pri svojem delu v športu, rehabilitaciji ali kot dodatek k obstoječim terapevtskim pristopom.

Dodaj odgovor

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.